Skip to main content

Daikins EMEA Utvecklingscenter (EDC)

Investerar i innovation.

EDC Mission

EDCs Uppdrag

Vi strävar efter att vara ledande inom forskning och utveckling på den globala värmemarknaden genom att erbjuda innovativa HVAC-R-lösningar som följer de senaste miljökraven. 

EDC Logo

EDCs Vision

Varje nytt genombrott börjar med en design. En design blir en prototyp, som sedan utvärderas, förbättras och valideras innan den blir en slutprodukt. Slutprodukten introduceras sedan på marknaden, där den övervakas och inspekteras för framtida förbättringar. Sammanfattningsvis representerar denna process vad EDC handlar om.

EDC är där Daikin blir konkret forskning om morgondagens klimatförändrande teknik. Med huvudkontor i Oostende och Gent (Belgien) och filialer i Güglingen (Tyskland), Plzen (Tjeckien), Istanbul (Turkiet) och Mantova (Italien), representerar EDC ett internationellt nätverk som syftar till innovation i VVS -R-branschen genom forskning och utveckling.

Med stor erfarenhet av att utveckla de senaste uppvärmningslösningarna, fungerar EDC idag som Daikins Base Development Center för att testa och skapa nya värmetekniker och produkter för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). 

EDC Vision

Investerar i vår personal och infrastruktur

Vi investerade nästan 13 miljoner euro i teknik och infrastruktur för att etablera EDC. Genom att uppdatera befintliga anläggningar med nya högteknologiska testrum är EDC platsen där prestandan av våra produkter utvärderas för att uppnå komfort, energieffektivitet och tillförlitlighet under alla klimatförhållanden.

EDC består av flera olika avdelningar, inklusive produktutveckling, tillförlitlighet och överensstämmelse. Var och en av dessa avdelningar leds av ingenjörer med många olika bakgrunder som samarbetar för att forma framtiden för HVAC-R-industrin. 

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?