Skip to main content

Stilren, vägghängd VRV inomhusenhet ger ökad komfort-DEU18-007

Stilren, vägghängd VRV inomhusenhet ger ökad komfort

Daikin lanserar en ny vägghängande VRV inomhusenhet som kombinerar stilren design och komfort på bästa sätt. Med sin moderna, slimmade och diskreta design passar den väl ihop med olika typer av inredningsstilar, samtidigt som den erbjuder tyst och energieffektiv klimatstyrning.

Stilrent och komfortabelt

Den nya vägghängda modellen FXAQ-A går i den prisbelönta Daikin Emuras och Daikin FTXM:s fotspår och erbjuder klimatkontroll på ett tyst och effektivt sätt.  Den skiljer sig från tidigare modeller eftersom den inte har några synliga luftintagsgaller, vilket ger den ett elegant och strömlinjeformat utseende. Det gör att den passar in i de flesta rum. Luftriktaren stängs när maskinen är avstängd, vilket gör att det är lätt att städa runt maskinen.

Utöver den nya FXAQ-A erbjuder Daikin även ett brett utbud av vägghängda produkter som kan anslutas till VRV-system, vilket gör att alla kontor/lokaler oavsett storlek kan hitta rätt produkter.

Komfort utan kompromisser

Daikins nya VRV-enhet är mycket tyst från 28,5 dBA. Detta, i kombination med att anslutning till max 64 inomhusenheter är möjlig, gör denna maskin till det perfekta valet för krävande kommersiella utrymmen såsom hotellrum och kontorslokaler.

Tack vare det stora luftintaget på maskinens ovansida kan luftflödet minskas, vilket i sin tur ger högre komfort. Med Daikins unika VRT-teknik (Variabel Köldmedietemperatur) fås en jämn temperatur utan drag. Dessutom har den trådlösa temperatursensorn uppdaterats för högre komfort.

– Daikin fortsätter att ta fram innovativa lösningar för pålitliga klimatlösningar för att våra kunder aldrig ska behöva sänka sina krav gällande komfort för att få bästa energieffektivitet, säger George Dimou, VRV Produktchef Daikin Europe N.V.

Maximal effektivitet och komfort

Daikins VRV-system minimerar byggnaders energiförbrukning med hjälp av sin innovativa teknologi, smarta energistyrningssystem och effektiva inomhus- och utomhusenheter som optimeras efter årstid. Med hjälp av rumstermostater har användarna möjlighet att kontrollera olika rum individuellt vilket kan minska energiförbrukningen. Alla inomhusenheter kan anslutas till Daikins värmeåtervinningssystem som gör det möjligt att kyla ned ett rum medan ett annat värms upp. Detta är ett mycket effektivt energiåtervinningssystem och passar därför utmärkt för energisnåla byggnader eller hos företag där hållbarhetsarbete är en viktig aspekt.

Gå till https://www.daikin.se/sv_se/produkts%C3%B6k/FXAQ-A.html för mer information

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?