Skip to main content

Ny Försäljningschef till Daikin Sweden

Den 1:a mars 2018 tillträder Anders Ax som ny Försäljningschef på Daikin Sweden. Han tar över efter Mette Engström.

Anders Ax har mångårig erfarenhet från branschen och har tidigare huvudsakligen arbetat med försäljning och utveckling av koncept och produkter inom värmepumpsområdet. Han kommer närmast från Panasonic Nordic där han arbetat som Area Sales Manager Sweden.

  – Som ny Försäljningschef på Daikin ser jag framför allt fram emot att bli en del av ett framgångsrikt team. Jag är självklart även stolt över möjligheten att få representera en ledande tillverkare i en bransch med lysande framtidsutsikter, säger Anders Ax, ny försäljningschef på Daikin Sweden.

  – Daikin har ett fantastiskt brett produktutbud som skapar goda förutsättningar att ytterligare flytta fram positionerna i marknaden tillsammans med våra kunder. Det känns både inspirerande och kul att få återknyta kontakt och samarbete med många av de installationsföretag som jag har lärt känna genom åren. Lite som att komma hem igen, säger Anders Ax.

Daikin är mycket stolta över att ha en så kompetent och erfaren medarbetare i teamet och ser fram emot det framtida samarbetet. 

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?