Skip to main content

Energieffektiv luftkonditionering för ditt hem

Med över 90 års erfarenhet erbjuder Daikin de mest komfortabla, energieffektiva och tillförlitliga lösningarna som finns tillgängliga på marknaden.

bg-image

Energieffektiva tekniker för framtiden

Våra kylningslösningar är klassade med etiketten med den högsta energieffektiviteten på marknaden. Tack vare vårt fokus på förnybar energi och innovativa teknik drar du nytta av en komplett lösning som maximerar din återbetalning på investeringen. Vår hängivenhet till att utveckla energieffektiva klimatlösningar garanterar att Daikins enheter inte bara uppfyller, utan även är flera år före lagstiftande standarder.

Flexibla konfigurationer för ditt hem

Split-system

Split-system

För ett rum

Ett single-split-system ansluter en inomhusenhet till en utomhusenhet, för enkel installation och enkel kyla och värme.

Multi-split-system

Multi-split-system

För hela ditt hem

Med Daikin-luft/luft värmepumpar kan du ansluta upp till fem inomhusenheter till en utomhusenhet för att effektivt kyla eller värma upp till fem olika rum. Temperaturen för varje rum kan regleras oberoende av varandra.

Utrustad med vår välkända frekvensomformarteknik

Vår inverterteknik minskar energiförbrukningen med upp till 30 % jämfört med ett icke-invertersystem, genom att helt enkelt justera motorns hastighet efter behov, i stället för att kontinuerligt stoppa och starta den.

Luftkonditionering utrustad med vår välkända inverterteknik

Prisbelönta designer för din interiör

Tack vare vårt breda utbud av inomhusenheter och designalternativ hittar du alltid en klimatlösning som passar din interiör.

bg-image

Alltid under kontroll

Daikin luftkonditionering erbjuder olika sätt att hantera din hemmiljö på. Använd Onecta-appen på din smartphone, på den infraröda fjärrkontrollen, eller röststyrning via Alexa eller Google Home.

Våra mest populära luftkonditioneringar

 • Ururu Sarara

  Den väggmonterade premium A+++-lösningen för kyla, värme, fuktning, avfuktning, ventilation och luftrening.

 • Stylish

  Den prisbelönta väggmonterade lösningen upp till A+++ för kyla och värme. Finns i fyra färger och passar alla interiörer.

 • Daikin Emura

  Den prisbelönta väggmonterade lösningen upp till A+++ för kyla och värme. Finns i en matt kristallvit och elegant silverfinish.

 • Perfera

  Den väggmonterade eller golvplacerade lösningen upp till A+++ för kylning och läkning erbjuder fantastisk prestanda och komfort.

 • Optimerad värme 4

  Värme- och kylenheter för kallare klimat ner till -25 °C med upp till A+++ energieffektivitet vid värme.

Bluevolution

Med Bluevolution-serien tar Daikin komfort till en helt ny nivå. Genom att använda ett köldmedium kallat R-32 har vi förbättrat energieffektiviteten upp till A+++ för både kyla och värme.

Hitta närmaste återförsäljare

Kostnadsfritt hembesök

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Läs mer

Behöver du hjälp?

Garantiregistrera din produkt

Gäller garantin på din produkt?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?