
Demonstration av undertryckning mot Moraxella-bakterien Bacillus (orsakande beståndsdel för tvättens fuktiga lukt)
Testorganisation
Japan Food Research Laboratories
Testmetod
Ett prov innehållande 2 ml av testbakterielösningen i en petriskål (diam. 60 mm) fick stå i Streamer-generatorn. Undertryckseffekten erhölls från resultaten av mätning av antalet bakterier efter 1, 2, 3, 4 och 6 timmar. Streamer urladdningsanordning och testbakterier erhölls av Daikin. Detta mättes 3 gånger

Som ett resultat av testet bekräftades det att Moraxella-bakterien (orsakande medel för tvättens fuktiga lukt) sönderdelades och undertrycktes med 99,8% på två timmar efter Streamer-bestrålningen.
* Resultaten erhålls genom en demonstration av enbart Daikin Streamer urladdningsanordning i ett experimentellt tillstånd.

För att undertrycka tvättens fuktiga lukt är det idealiskt att torka den inom 5 timmar!
Det viktigaste för att förhindra att den fuktiga lukten bildas är ”tiden från tvättens slut tills tvätten är torr”. Moraxella-bakterier växer explosivt efter cirka 5 timmar, så om tvätten kan torkas inom 5 timmar kan den den fuktiga lukten undertryckas till viss del. Vad vi vill att du ska komma ihåg här är tricket att torka kläder i rummet. För det första är det viktigt att hänga tvätten på en väl ventilerad plats. Det antas att många personer hänger tvätten på gardinstången, men det är det värsta stället eftersom det är lätt för fukt att ackumuleras vid fönstret och där finns det många bakterier.
Och vi tänkte också på hur man torkade sin tvätt. Du kan snabbt torka kläderna genom att hänga lång tvätt på den yttersta sidan av klädhängaren, ”bågtorkningen” som hänger den korta i mitten eller ”spöktorkningen” som bara sätter ärmen på långärmsskjorta på en annan galge ... Med tanke på tillväxten av bakterier rekommenderas att du använder en avfuktare eller luftkonditionering utrustad med en luftreningsfunktion. Om du är orolig för lukt från tvätten, kan du prova det, eftersom tvättens lukt kan undertryckas med en liten ansträngning som denna.