FTXM-M_01_header_02.png

Vi hjälper dig att hålla ett jämnt inomhusklimat. Dygnet runt. Året om.

Oavsett om det är strålande sommarsol eller kalla vintervindar hjälper vi dig att hålla ett jämnt inomhusklimat som är precis så varmt eller svalt som du önskar.

Maximal komfort

Anpassa inomhusklimatet efter din livsstil.

Hög kvalitet

Koppla av och njut av våra tillförlitliga lösningar.

Energieffektivitet

Tack vare våra energieffektiva lösningar kan du sänka dina energikostnader avservärt.

Smart styrning

Styr din klimatanläggning med ett enkelt handgrepp oavsett var du befinner dig.


Daikin virtual experience center

Se hur Daikins lösningar för inomhusklimat smälter in i miljön

Våra energibesparande lösningar för värme, kyla, varmvatten och ren inomhusluft är designade för att verka utan att göra för mycket väsen av sig. I vårt nya virtuella showroom kan du själv se hur elegant din lösning kan bli. 

Välkommen in och exprimentera!

Få 5000 kr tillbaka på bergvärme- och luft/vattenvärmepumpar

Eftersom det svenska klimatet erbjuder värmeböljor, ryssvintrar och allt däremellan vill vi ge svenska villaägare energisnåla och trygga lösningar för en jämn inomhustemperatur året om!

Nu har du möjlighet att få 5000 kr tillbaka* vid köp och installation av en Daikin bergvärmepump alternativt en luft-/vattenvärmepump Altherma 3 av utvalda modeller. I kampanjen ingår även alla modeller av Altherma 3 Top Grade och Altherma Monobloc 2. Kampanjen gäller till 31 mars 2022. 

Daikins bergvärmepump Altherma 3 GEO och utomhusdelen Top Grade fick Folksams utmärkelse Bra Val i deras stora värmepumpstest 2020. 

* För regler och fullständiga villkor se vår kampanjsida

Bergvärme_Luftvatten_folksam.png
bg_header-web-1266x315.jpg

Institut Pasteur de Lille utvärderade effektiviteten hos Daikins luftrenare mot respiratoriska virus

Daikins luftrenare är en extra åtgärd i kampen mot respiratoriska sjukdomar.
Se resultaten av de tester som utfördes på mänskligt coronavirus HCoV-229E och influensa H1N1 av Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer
Folksam-Bra-val-banner2_.png

Flera av Daikins värmepumpar har utsetts till Bra val av Folksam

Flera av Daikins värmepumpar har utnämnts till Bra val i Folksams stora granskning av värmepumpar som säljs på den svenska marknaden. Folksam testade 68 värmepumpar, varav 20 fick utmärkelsen Bra val 2020. En fjärdedel av dessa kommer från värmepumptillverkaren Daikin, som fick utmärkelser för fem produkter från tre olika produktsegment.

Daikin_bv_banner_2_1200x340.jpg

Delbetala din investering med smart energifinansiering

Låt din investering betala sig själv genom att hitta en månadskostnad som motsvarar den energiförbrukning som din värmepump kommer att ge dig. Tillsammans med Wasa Kredit kan vi erbjuda en finansieringslösning som motsvarar just dina behov. 

Wasa-Kredit-Logotype-700px.png

Vilken typ av värmepump ska man välja?

Det finns mycket att tänka på när man ska köpa värmepump – och det är sannerligen inte alltid lätt att hitta rätt i djungeln av produkter. Ord som SCOP och verkningsgrad i kombination med et enorma utbudet gör en lätt förvirrad och osäker. Därför har vi tagit fram Produktguiden – en funktion som är tänkt att hjälpa dig i det första skedet av urvalsprocessen. Vi hoppas att du ska få lite mer klarhet i vilken typ av värmepump som kan tänkas fylla just dina behov. 

samlingsbild_till_banner.png

Nya produkter

Daikin Stylish XRH luft-luft värmepump för nordiska klimat

Stylish XRH

Utvecklad för vårt nordiska klimat

Luft/luft värmepumpen Stylish XRH ingår i vår Optimised Heating serie, vilket innebär smarta funktioner för att leverera snabb och behaglig värme under de kallaste vinterdagarna såväl som skön svalka under varma sommardagar.

Specialdesignade klaffar och en intelligent värmesensor fokuserar luftflödet, vilket ger en bättre luftfördelning och stabil temperatur i  hela rummet.

Stylish XRH är försedd med luftrening för att hålla inomhusluften ren, fräsch och hälsosam. Stylish XRH 30 fick Folksams utmärkelse Bra Val 2020.

>> Läs mer

Dikin Origo II XRH luft-luft värmepump för nordiska klimat

Origo II XRH

Utvecklad för vårt nordiska klimat

Luft/luft värmepumpen Origo II XRH ingår i vår Optimised Heating serie, vilket innebär smarta funktioner för att leverera snabb och behaglig värme under de kallaste vinterdagarna såväl som skön svalka under varma sommardagar.

Unikt dubbelt luftflöde säkerställer en jämn luftfördelning i rummet.

Origo II XRH är försedd med luftrening för att hålla inomhusluften ren, fräsch och hälsosam.

>> Läs mer

Daikin Altherma 3 mini luft-vatten värmepump för den mindre fastigheten

Altherma 3 mini

För den mindre fastigheten

Kompakt luft/vatten värmepump för den mindre fastigheten.

Altherma 3 mini använder köldmedie R32. Energiklass upp till A++ ger god värmeekonomi. Inomhusenheten har en snygg design och en varmvattenberedare på 180 l.

Styrs bekvämt från en separat väggmonterad kontrollpanel. 

>> Läs mer

Från villor och fritidshus till stora kontor

Äger du en bostad, butik eller driver du ett hotell? Oavsett dina behov har Daikin lösningarna för värme och kyla. Hos oss startar du ditt projekt genom att välja byggnadstyp.

FTXA-BB_10_installation-pictures_v2.jpg

För ditt hem

Kompletta och integrerade lösningar för klimatstyrning i ditt hus ger värme, varmvatten, luftkonditionering och luftrening.

header_commercial.jpg

För din affär

Oavsett om du har en liten butik eller ett stort köpcentrum, erbjuder vi energieffektiva värme- och kyllösningar som sparar pengar.

hotel-header-v2.png

Hotell

Med våra smarta kontroller och klimatlösningar med hög effektivitet kommer du att minska driftskostnaderna för ditt hotell och dina gäster kommer aldrig att vilja lämna.

a_Roundflow_03_005_installation-picture_adj.jpg

Fritid

Våra klimatlösningar från Daikin skapar bekväma miljöer för dina besökare och minskar driftskostnaderna med hjälp av energieffektiv teknik.

Header_Offices_large_buildings_immogra.jpg

Kontor och stora fastigheter

Från små kontor till stora byggnader har Daikin energieffektiva värme- och kyllösningar som minskar dina utgifter.

brewery.png

Processkyla inom industrin

Daikins processkylningslösningar är utformade för att passa alla små eller stora industriella kylbehov.

Daikin Emura luftvärmepump

Produktutveckling nära användarna

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter. Därför kan vi också erbjuda marknadens bästa lösningar för inomhusklimat.

På Daikins eget utvecklingscentrum, European Development Centre, skapas och testas nya innovativa och miljöanpassade produkter för den europeiska och nordiska marknaden.

Lösningar för alla klimatbehov

Daikin har ett brett sortiment av värme- och kyllösningar som passar alla miljöer och personliga önskemål. Klicka dig vidare bland våra olika tillämpningsområden för att lära dig mer om våra produkter. 

Uppvärmning och värmepumpar

Luftkonditionering

Luftrening

Varmvatten

Kyl- och frysapplikationer

Ventilation

Styrsystem