FTXM-M_01_header_02.png

Med Daikin får du det perfekta inomhusklimatet

Med över 90 års erfarenhet av värme- och luftkonditioneringssystem vet vi att ett perfekt inomhusklimat kräver mer än bara kyla och värme.

Produktnyheter

Stylishbanner450x150.png

Stylish vår nya luftvärmepump förenar snygg design och intelligent teknik. Finns i 3 olika färger: vit, silver och blackwood.

>> Läs mer

DaikinAlthema450x150.png

Luft-vatten värmepumpen Daikin Altherma 3 använder köldmedium R32 och Daikins patenterade kompressorteknik vilket ger en årsverkningsgraden  A ++.
>> Läs mer

OptHeating_banner450x150.png

Luft-luft värmepumparna i serien Optimised Heating 4 är speciellt utvecklade för vårt klimatDu får optimal besparing, funktion, effektivitet, komfort och driftsäkerhet oavsett om det är en råkall vinterdag eller en stekhet sommardag.
>> Läs mer

Maximal komfort

Anpassa inomhusklimatet efter din livsstil.

Hög kvalitet

Koppla av och njut av fördelen med våra tillförlitliga lösningar.

Energieffektivitet

Sänk dina energikostnader med våra energieffektiva lösningar.

Smart styrning

Med ett enkelt handgrepp styr du din klimatanläggning oavsett var du befinner dig.


Från villor och fritidshus till stora kontor

Äger du en bostad, butik eller driver du ett hotell? Oavsett dina behov har Daikin lösningarna för värme och kyla. Hos oss startar du ditt projekt genom att välja byggnadstyp.

FTXM-M_05_header.png

För ditt hem

Kompletta och integrerade lösningar för klimatstyrning i ditt hus ger värme, varmvatten, luftkonditionering och luftrening.

header_commercial.jpg

För din affär

Oavsett om du har en liten butik eller ett stort köpcentrum, erbjuder vi energieffektiva värme- och kyllösningar som sparar pengar.

hotel-header-v2.png

Hotell

Med våra smarta kontroller och klimatlösningar med hög effektivitet kommer du att minska driftskostnaderna för ditt hotell och dina gäster kommer aldrig att vilja lämna.

header.png

Fritid

Våra klimatlösningar från Daikin skapar bekväma miljöer för dina besökare och minskar driftskostnaderna med hjälp av energieffektiv teknik.

offices_header.png

Kontor och stora fastigheter

Från små kontor till stora byggnader har Daikin energieffektiva värme- och kyllösningar som minskar dina utgifter.

brewery.png

Processkyla inom industrin

Daikins processkylningslösningar är utformade för att passa alla små eller stora industriella kylbehov.

Daikin Emura luftvärmepump

Produktutveckling

Vi utvecklar ständigt våra produkter. Därför kan vi också erbjuda marknadens bästa lösningar för inomhusklimat. På Daikins egna utvecklingscentrum, European Development Centre testas och skapas nya innovativa och miljöanpassade produkter.  Vi skapar lösningar för inomhusklimat i Europa för Europa.

Lösningar för alla klimatbehov

Daikin erbjuder ett brett sortiment av värme- och kyllösningar som passar alla miljöer och personliga önskemål. Lär dig mer om de möjligheter som finns genom att välja ett tillämpningsområde.

Uppvärmning och värmepumpar

Luftkonditionering

Luftrening

Varmvatten

Kyl- och frysapplikationer

Ventilation

Styrsystem