FTXM-M_01_header_02.png

Vi hjälper dig att hålla ett jämnt inomhusklimat. Dygnet runt. Året om.

Oavsett om det är strålande sommarsol eller kalla vintervindar hjälper vi dig att hålla ett jämnt inomhusklimat som är precis så varmt eller svalt som du önskar.

luftrenare_samlingsbild.png

ROLIGA NYHETER!

Nu kan du köpa luftrenare direkt av oss.

Du läste rätt! Nu kan du köpa luftrenare direkt av oss på Daikin. Vi har nämligen lanserat vår alldeles egen webbshop. Vi hoppas att du ska tyckta om den och att du hittar en luftrenare som passar dina behov. 

Nu välkomnar vi Daikin Altherma 3 mini

Daikin Altherma 3 mini är det senaste tillskottet i Daikins utbud av luft/vattenvärmepumpar. Med sin lilla utomhusenhet (550 mm hög, 765 mm bred och 285 mm djup) är enheten perfekt för dig som letar efter en värmepump till en mindre fastighet, stuga eller ett attefallshus. Daikin Altherma 3 mini använder köldmediet R-32 och har upp till A++ i energiklass. 

Daikin Altherma 3 mini_miljöbild.png
E(D-B)LA-C(3)(V3_W1)_L.png

Daikin Altherma Monobloc 2

Daikin Altherma Monobloc 2 är en perfekt produkt för hem där inomhusutrymmet är begränsat. Monoblocsystemet består nämligen endast av en utomhusenhet som enkelt kopplas upp mot befintliga värmegivare så som radiatorer, golvvärme och fläktkonvektorer.

Produkten finns i två modeller – en med endast värme (EDLA) och en som kan köra både värme och kyla (EBLA). Bägge modeller finns tillgängliga i 9, 11, 14 och 16 kW. 

background_daikin.jpg

NYHET! Vår Streamer-teknologi bryter ner 99,9% av det nya coronaviruset

En studie visar att Daikins patenterade streamer-teknologi bryter ner 99,9% av det nya coronaviruset (SARS-CoV-2) efter tre timmar. Denna teknologi finns i våra luftrenare MCK55W och MC55W samt i luft/luftvärmepumparna Caldo XRH, Origo II XRH, Stylish och Ururu Sarara XR.

Origo-II-XRH_banner_.png

Vi introducerar nu två nya luft/luftvärmepumpar

Vi har glädjen att kunna presentera två nya produkter i vårt sortiment av luft/luftvärmepumpar. Det ena är golvmodellen Origo II XRH. Det andra är den vägghängda enheten Stylish XRH. Bägge är del av vår Optimised Heating-serie, vilket innebär att de är särskilt utvecklade för vårt nordiska klimat. De har flera riktigt spännande funktioner och snygg design. Vi hoppas att du kommer att tycka om dem. 

Folksam-Bra-val-banner2_.png

Flera av Daikins värmepumpar har utsetts till Bra val av Folksam

Flera av Daikins värmepumpar har utnämnts till Bra val i Folksams stora granskning av värmepumpar som säljs på den svenska marknaden. Folksam testade 68 värmepumpar, varav 20 fick utmärkelsen Bra val 2020. En fjärdedel av dessa kommer från värmepumptillverkaren Daikin, som fick utmärkelser för fem produkter från tre olika produktsegment.

Daikin_bv_banner_1200x340.jpg

Delbetala din investering med smart energifinansiering

Låt din investering betala sig själv genom att hitta en månadskostnad som motsvarar den energiförbrukning som din värmepump kommer att ge dig. Tillsammans med Wasa Kredit kan vi erbjuda en finansieringslösning som motsvarar just dina behov. 

Vill du lära dig mer om värmepumpar och våra produkter?

Då kanske vår blogg är något för dig.

I bloggen delar vi med oss av artiklar, referenscase och annan intressant info som du kan ha glädje av. Vi hoppas att du ska hitta något av intresse där. Trevlig läsning!

Vilken typ av värmepump ska man välja?

Det finns mycket att tänka på när man ska köpa värmepump – och det är sannerligen inte alltid lätt att hitta rätt i djungeln av produkter. Ord som SCOP och verkningsgrad i kombination med et enorma utbudet gör en lätt förvirrad och osäker. Därför har vi tagit fram Produktguiden – en funktion som är tänkt att hjälpa dig i det första skedet av urvalsprocessen. Vi hoppas att du ska få lite mer klarhet i vilken typ av värmepump som kan tänkas fylla just dina behov. 

samlingsbild_till_banner.png

Maximal komfort

Anpassa inomhusklimatet efter din livsstil.

Hög kvalitet

Koppla av och njut av våra tillförlitliga lösningar.

Energieffektivitet

Tack vare våra energieffektiva lösningar kan du sänka dina energikostnader avservärt.

Smart styrning

Styr din klimatanläggning med ett enkelt handgrepp oavsett var du befinner dig.


Från villor och fritidshus till stora kontor

Äger du en bostad, butik eller driver du ett hotell? Oavsett dina behov har Daikin lösningarna för värme och kyla. Hos oss startar du ditt projekt genom att välja byggnadstyp.

FTXA-BB_10_installation-pictures_v2.jpg

För ditt hem

Kompletta och integrerade lösningar för klimatstyrning i ditt hus ger värme, varmvatten, luftkonditionering och luftrening.

header_commercial.jpg

För din affär

Oavsett om du har en liten butik eller ett stort köpcentrum, erbjuder vi energieffektiva värme- och kyllösningar som sparar pengar.

hotel-header-v2.png

Hotell

Med våra smarta kontroller och klimatlösningar med hög effektivitet kommer du att minska driftskostnaderna för ditt hotell och dina gäster kommer aldrig att vilja lämna.

a_Roundflow_03_005_installation-picture_adj.jpg

Fritid

Våra klimatlösningar från Daikin skapar bekväma miljöer för dina besökare och minskar driftskostnaderna med hjälp av energieffektiv teknik.

Header_Offices_large_buildings_immogra.jpg

Kontor och stora fastigheter

Från små kontor till stora byggnader har Daikin energieffektiva värme- och kyllösningar som minskar dina utgifter.

brewery.png

Processkyla inom industrin

Daikins processkylningslösningar är utformade för att passa alla små eller stora industriella kylbehov.

Daikin Emura luftvärmepump

Produktutveckling

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter. Därför kan vi också erbjuda marknadens bästa lösningar för inomhusklimat. På Daikins eget utvecklingscentrum, European Development Centre, testas och skapas nya innovativa och miljöanpassade produkter. 

Lösningar för alla klimatbehov

Daikin har ett brett sortiment av värme- och kyllösningar som passar alla miljöer och personliga önskemål. Klicka dig vidare bland våra olika tillämpningsområden för att lära dig mer om våra produkter. 

Uppvärmning och värmepumpar

Luftkonditionering

Luftrening

Varmvatten

Kyl- och frysapplikationer

Ventilation

Styrsystem